Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Osnovnu i srednju školu sam završio u Gornjem Milanovcu, a posle sredje škole upisao Mašinski fakultet u Kragujevcu, gde sam stekao zvanje diplomirani mašinski inženjer. Posle završenih studija, zaposlio sam se u JKP Gornji Milanovac, gde sam radio na poslovima gasifikacije opštine Gornji Milanovac i vođenju gradske kotlarnice za daljinsko grejanje 1200 stanova u G. Milanovcu.

Od 2003. godine radio sam u privatnoj firmi GM Tehnika doo. Tu sam radio sve do 15. maja 2006. godine, kada sam se zbog finansijske krize koja je uticala na poslovanje firme, odlučio za samosatalno obavljanje delatnosti. Kao i svaki drugi početak, i ovaj je bio težak, obzirom da sam ponovo kretao od nule, ali sa bogatim iskustvom.Firma posluje pod poslovnim imenom  ZR GAS INŽENJERING PR Zoran Vidojević, a sedište iste je u Gornjem Milanovcu, u ul. Vojvode Stevana Sindjelica 40/2. ZR “GAS INŽENJERING“  se bavi projektovanjem i izvođenjem termotehničkih i gasnih instalacija, kao i servisom gasnih kotlova. Kao dipl. maš. inženjer, preduzetnik, poslove obavljam samostalno uz poslovno tehničku saradnju većeg broja saradnika, 2-3 ekipe instalaterskih i elektro radnika, kao i još 2 stalno angažovana servisera, braću Branka i Radišu, tako da je to jedna mala porodična firma.

Poslove koji se tiču projektovanja i organizacije posla obavljam samostalno, uz tehničku podršku pouzdanih i proverenih, dugogodišnjih partnera. U početku sam pretežno radio stambene objekte, dok danas radim poslovne, stambene i industrijske objekte. Kvalitet usluge i pouzdanost instalacija su osnovni kvaliteti mog poslovanja, koje pokušavam da zadržim i podignem na viši nivo, jer je najbolja reklama preporuka zadovoljnih korisnika.

Call Now Button